Jak otworzyć pizzerię – własny biznes gastronomiczny

Franczyza? Restauracja Biesiadowo poleca się na biznes gastronomiczny!

Nasza sieć pizzerii Biesiadowo prężnie się rozwija. I to właśnie rozwój wyróżnia naszą franczyzę. Restauracja, jaką stworzyliśmy, serwuje jedną z najlepszych pizz w Polsce. Słynna jest nasza mega wielka, o średnicy 57 cm, pizza! Franczyza Biesiadowa to jeden z najkorzystniejszych systemów biznesowych. Dzięki nam możesz rozwinąć własny lokal, gdzie tylko chcesz, a porządną markę otrzymujesz w pakiecie.

Jak otworzyć własną restaurację franczyzową?

Jeśli znasz dobrze położone miejsce z potencjałem, które idealnie nadaje się na biznes gastronomiczny, to jesteś już w połowie drogi. Jako franczyzobiorca inwestujesz w lokal. Z naszego doświadczenia wynika, że dolna granica finansowa inwestycji wynosi 42 000 zł.

Jak otworzyć lokal gastronomiczny?

Biznes gastronomiczny jest obwarowany licznymi przepisami prawnymi, zobowiązującymi właściciela do przestrzegania zasad higieny i bhp pracy. Dlatego nasza firma na początku współpracy wspiera ze szczególną uwagą franczyzobiorców. Zapewniamy pomoc w zakresie otwierania lokalu, jak i podczas prowadzenia działalności. W ramach franczyzy pizzeria objęta jest edukacyjnym programem wsparcia, w którym to szkolimy profesjonalny personel.

Restauracja - franczyza - inwestycja

Przy lokalu ok. 70m2 kwota inwestycji zaczyna się od 42 000 zł. Nie pobieramy przy tym opłaty licencyjnej, a jedynie miesięczną opłatę franczyzową w wysokości 1000 zł. Prowadzimy własną hurtownię zaopatrzenia pizzeri, dzięki temu nie będziecie się martwić o selekcję produktów, ani o ich koszt - zapewniamy wysoką jakość i korzystne ceny. Przy podjęciu współpracy nie wymagamy doświadczenia gastronomicznego. Wiemy, jak szybko i skutecznie uczymy się przez doświadczenie!
Nasze podstawowe wymagania to:

Czym wyróżnia się nasza pizza?

Wspaniałymi recepturami na pyszne dania, zgodnie z którymi tworzymy naszą pizzę! Przepisu na ciasto do pizzy pilnie strzeżemy i zobowiązujemy do zachowania tej tajemnicy! Każda nasza pizzeria w ramach biznesu franczyzowego otrzymuje tajemny przepis na wykonanie ciasta do pizzy najwyższych lotów. Wszystkie składniki naszych dań są świeże, pochodzą od rzetelnych dostawców i są dystrybuowane przez naszą hurtownię sieci.

Jak otworzyć pizzerię za granicą?

W związku z licznymi możliwościami rozwijania firm za granicą, opracowaliśmy specjalny program Master Franczyzy! To program skierowany do osób, które pragną otworzyć pizzerię franczyzową za granicą. Nasza sieć Biesiadowo i Crazy Piramid Pizza działają już w Anglii i Irlandii. Zadaniem Master Franczyzobiorcy jest pozyskiwanie nowych lokalizacji franczyzowych na określonym terenie i pełnienie obsługi logistycznej całego przedsięwzięcia. Opłata roczna za przystąpienie do sieci wynosi 2500 euro. Pierwszym celem Master Franczyzobiorcy, zakładającego pizzerię, jest otworzenie lokalu - koszt inwestycji rysuje się od 20 000 euro. Każdego kto zdecyduje się na otworzenie restauracji, wspieramy naszym doświadczeniem.

Doświadczenie jest sukcesem. My je mamy. Zdobyliśmy liczne nagrody i wyróżnienia za nasze działania. Od ponad 20 lat prowadzimy firmę PPHU Wojtex. Nie boimy się inwestycji, przewidujemy, analizujemy, działamy.

Wojciech Goduński
Właściciel sieci
Kontakt w sprawie franczyzy

tel. 792 433 601
 
Roman Gładkowski
Dyrektor 
tel. 793 433 606
Michał Osmulski
Vicedyrektor
tel. 537 433 602